Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

UHSK voor Beter Onderwijs (UBO)


De onderwijscommissie van de UHSK richt zich op allerlei onderwijsgerelateerde zaken en organiseren activiteiten om het onderwijs leuker en beter te maken. Dit zijn dan voornamelijk excursies en tentamentrainingen. Op deze manier hoopt de commissie het studeren op een inhoudelijke manier leuker te maken.

 

Elk blok organiseert de commissie een excursie die speciaal is afgestemd op een eerstejaarsvak. Ook krijgen eerstejaarsstudenten bij de tentamentrainingen een goed idee over hoe je een tentamen aan moet pakken en hoe je het beste kan leren.

 

De UHSK voor Beter Onderwijs houdt zich ook bezig met het verbeteren van het onderwijs. Zo organiseren ze verschillende cursuspanels waarbij studenten na een cursus met de docent in gesprek kunnen gaan over wat er beter kan aan een cursus. Tevens wordt er elk jaar een Onderwijsevaluatiedag georganiseerd waarbij studenten hun onderwijsvisies kunnen delen met docenten.

 

Ten slotte houdt de commissie zich bezig met het voordragen van een docent voor de docentenprijs van de universiteit. In 2011-2012 werd bijvoorbeeld Laurien Crump voorgedragen voor de Docenttalentprijs, die zij uiteindelijk ook zou winnen.

 

Leden:

Engelina Kuiken   - Voorzitter
Stefan van Nieuwenhuizen   -   Secretaris
Sander Rozendaal   - Penningmeester
Pepijn Hoekstra  - Commissaris Docentprijs
Jacob Uwland   -  Commissaris PR
Richie Tessensohn  - Commissaris Activiteiten

 

Contact:

ubo@uhsk.nl

 

Laatste nieuws

Advertentie