Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

Meeloopdagen


Overweeg je de bacheloropleiding Geschiedenis maar wil je graag nog de sfeer proeven, een echt college bijwonen of heb je nog vragen aan studenten en docenten? Kom dan een dagje meelopen! Op deze dag zul je een hoorcollege en een werkgroep bijwonen. Je wordt begeleid door studenten die je vragen kunnen beantwoorden en hun eigen ervaringen met je zullen delen. Aan het eind van de dag heb je hopelijk genoeg informatie om te kunnen bepalen of de bachelor Geschiedenis voor jou een goede keus zal zijn.

 

Wanneer?
Er staan meeloopdagen gepland voor het collegejaar 2018-2019. Mocht je behoefte hebben een keer met een individuele student mee te lopen, neem dan contact op met Mayte Beekman, de commissaris onderwijs, dan zal zij kijken of zij iets voor je kan regelen! Zij is te bereiken op info@uhsk.nl. Voor meer informatie over nieuwe meeloopdagen kun je terecht op deze pagina.

 

De data van de eerstvolgende meeloopdagen:

Nederlandstalig

- 26 februari

- 12 maart

- 19 maart

 

Engelstalig

- 20 februari

- 13 maart

 

De meeloopdagen duren meestal van ca. 9:30 uur tot 15:00 uur. Lunch zal worden verzorgd door de UHSK. Zorg er wel voor dat je een geldig OV bij je hebt, of anders in ieder geval geld voor de bus. Voor vragen over het programma, de opleiding, studeren in Utrecht of over de UHSK kun je ten alle tijden contact opnemen met de commissaris onderwijs op bovenstaand adres.

 

 

Laatste nieuws

Bekendmaking Docentenprijs 2018

Vorige week werden de winnaars van de Docentenprijzen bekendgemaakt op de Onderwijsparade van Utrecht University. Van de zeventien voorgedragen docenten behoorde onze dr. Saskia Stevens tot één van de drie genomineerden. Helaas mocht ze de prijs niet in de wacht slepen, maar dat neemt niet weg dat wij haar alsnog van harte feliciteren met deze ongekende prestatie. Voor ons is zij absoluut de winnaar! Waarom wij dat vonden? Dat blijkt uit het filmpje dat gemaakt werd voor de voordacht, wat hier te zien is!

Lees meer >
13-03-2018

Advertentie