Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

Alumnilid worden


Heb je in het verleden geschiedenis in Utrecht gestudeerd en wil je graag op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van de UHSK? Dat kan!

 

De UHSK organiseert ieder jaar activiteiten speciaal voor haar alumnileden. Zo is het mogelijk om na de studie actief lid te blijven van de vereniging. Jaarlijks worden onze Alumnileden uitgenodigd voor een aantal vaste lezingen, denk hierbij aan de Holocaust Memorial Day of de Von der Dunk-lezing. Ook vindt er ieder jaar een Alumnidag plaats, een dag organiseerd speciaal voor Alumni waarin er studie-inhoudelijke activiteiten worden georganiseerd en er een kans is om de vrienden van weleer te ontmoeten. Tot slot is er de alumninieuwsbrief die gemiddeld eens in de twee á drie maanden verstuurd wordt.

 

Het alumnilidmaatschap is kosteloos. 

 

Je kunt je aanmelden voor het alumnilidmaatschap door een e-mail te sturen naar info@uhsk.nl onder vermelding van je huidige adresgegevens én het jaar waarin je begon met de opleiding Geschiedenis aan de Universiteit Utrecht.

Laatste nieuws

Bekendmaking Docentenprijs 2018

Vorige week werden de winnaars van de Docentenprijzen bekendgemaakt op de Onderwijsparade van Utrecht University. Van de zeventien voorgedragen docenten behoorde onze dr. Saskia Stevens tot één van de drie genomineerden. Helaas mocht ze de prijs niet in de wacht slepen, maar dat neemt niet weg dat wij haar alsnog van harte feliciteren met deze ongekende prestatie. Voor ons is zij absoluut de winnaar! Waarom wij dat vonden? Dat blijkt uit het filmpje dat gemaakt werd voor de voordacht, wat hier te zien is!

Lees meer >
13-03-2018

Advertentie