Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

Agenda


FeCo: Feni Fidi FeCo

datum: 21/09/2017
tijd: 22:00

GAIUS VERZAMELT U!

Het eerste feest van het jaar komt er weer aan! Heb jij nu gymnasium gedaan en baal je net als Thierry dat je daar eigenlijk de rest van je leven geen kont meer aan hebt? Kom dan naar het K-sjot om met flinke toga volledig naar de nominatifus te gaan. Je moet ergens beginnen, zo wisten ook de Romeinen, maar omdat niemand zin heeft om aan de tepels van een 2770jarige wolvin te gaan lurken zijn wij zo vrij geweest de tap eenzelfde eer te geven.
Met het thema “FENI FIDI FECO” onder de zinspreuk “De teering is geworpen” zijn Romeinen en Galliërs 21 september daarom nog éénmaal welkom om elkaar naar het einde van hun Latijn te helpen, een beetje te idefixen en op zoek naar de ultieme astérisque te gaan. Kijk wel uit dat je de strijd niet aanbindt met Jacobus Patriam, die is immers als kleine jongen in de ketel met Grolsch gevallen en tegen gewoon bier kan hij dus totaal niet.

Entree is €3,- voor leden en €4,- voor niet-leden.
Themadrankje: Japie (ook hier de strijd niet aanbinden met Jacobus Patriam)
Het feest begint om 22:00 in het legendarische K-sjot. Dus hijs je in je toga, neem je vrienden mee en steek ze in hun rug.

Nunc est bibendum!

LUCTOR ET EMERGO!

FENI FIDI FECO!

Lees meer >>
Er zijn op dit moment geen agendapunten

Advertentie