Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

Waarom lid worden?


Met meer dan 1300 leden en ruim twintig commissies heeft de Utrechtse Historische Studentenkring veel te bieden aan haar leden. Jaarlijks worden er veel activiteiten georganiseerd. Zo organiseert de UHSK diverse studie-inhoudelijke activiteiten, zoals tentamentrainingen, excursies en voorlichtingen over stages en studeren in het buitenland. Daarnaast worden er natuurlijk ook veel feestjes en borrels gegeven waarbij je andere geschiedenisstudenten kunt leren kennen. Kortom: de UHSK is er voor iedereen. Hieronder volgt een overzicht van de voordelen van het lidmaatschap.

 

Stages en vacatures

Als lid van de UHSK kun je op onze website inloggen in het speciale ledengedeelte. Daar kun je onder andere een database vinden met stageplaatsen en vacatures die relevant kunnen zijn voor geschiedenisstudenten.

 

Korting op boeken

De UHSK heeft een samenwerkingsverband met Studystore. Hierdoor is het mogelijk om bij ons uw studieboeken te bestellen. Op deze studieboeken krijgen onze leden korting

 

Ledenpas

UHSK-leden krijgen met hun ledenpas op verschillende plekken in Utrecht korting. Voor een overzicht klik hier.

 

Contributie

De contributie is door de Algemene Ledenvergadering vanaf het studiejaar 2013-2014 vastgesteld op 18 euro per jaar. Opzegging dient via deze website of via de post of e-mail te gebeuren vóór 1 september van het nieuwe collegejaar, anders blijft uw lidmaatschap het gehele collegejaar geldig. Restituties worden na die datum niet verstrekt. Na opzegging wordt de machtiging ingetrokken en vinden er geen afschrijvingen plaats.

Laatste nieuws

Bekendmaking Docentenprijs 2018

Vorige week werden de winnaars van de Docentenprijzen bekendgemaakt op de Onderwijsparade van Utrecht University. Van de zeventien voorgedragen docenten behoorde onze dr. Saskia Stevens tot één van de drie genomineerden. Helaas mocht ze de prijs niet in de wacht slepen, maar dat neemt niet weg dat wij haar alsnog van harte feliciteren met deze ongekende prestatie. Voor ons is zij absoluut de winnaar! Waarom wij dat vonden? Dat blijkt uit het filmpje dat gemaakt werd voor de voordacht, wat hier te zien is!

Lees meer >
13-03-2018

Advertentie