Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

Korting met Ledenpas


De UHSK ledenpas biedt allerlei voordelen in de stad. Zo krijg je natuurlijk korting op je studieboeken maar ook op verschillende activiteiten in de stad. De Acquisitiecommissie is het hele jaar bezig de voordelen uit te breiden, houd dus de site goed in de gaten om de nieuwste acties te ontdekken!

 

Heb je nog geen pas? Kom dan snel naar de kamer!

 

Hieronder kun je zien op welke plekken in Utrecht je met je pas korting kunt krijgen.

 

 

Dress Me Clothing 
Singeldwarsstraat 40
Leden krijgen 10% korting op het bedrukken van commissiekleding.

 

Eetcafé de Vingerhoed

Donkere Gaard 11

Leden krijgen op woensdag korting op de volgende producten:

- Bier: €2,00 in plaats van €2,50

- Wijn: €2,50 in plaats van €3,50

- Speciaalbieren op de tap: €3,00 in plaats van de gebruikelijke prijs (wisselend per merk)

- Daghap: €10,00 in plaats van 12,00

 

Schoenmakerij het Twijntje
Twijnstraat 11

Leden krijgen 15% korting op het totaalbedrag.

 

Kantoorvakhandel Lorjé
Neude 10
Leden krijgen 10% korting op het totaalbedrag.

 

Poolcafé 't Hart:
Ganzenmarkt 16B
- Per groep vanaf 6 personen de mogelijkheid om twee of drie uur te poolen en onbeperkt te drinken bier, wijn en fris te drinken voor respectievelijk 12,50 p.p. of 17,50 p.p..
- Je moet altijd vooraf reserveren als je wil gaan poolen. 
- Doordeweeks worden er na 21.00 geen reserveringen meer aangenomen.
- In het weekend worden er na 19.00 geen reserveringen meer aangenomen.
- In het weekend is de uiterste begintijd om te gaan poolen 19.00.
- Er kan tot een kwartier voor het einde van het arrangement gebruik gemaakt worden van het onbeperkt drinken.

 

Bar Beton

Korte Jansstraat 17 -19

Voor de lekkerste koffie, thee en muffins kan men bij Bar Beton terecht. Leden krijgen 10% korting op het totaal bedrag. Let wel op: de korting geld alleen bij Bar Beton Café.

 

Tall Tech

Leden krijgen €20,- korting op een complete laptop-reparatie. In plaats van €50,- kost deze nu nog maar €30,-.

 

Pampalini Lunchroom

Wittevrouwenstraat 14

Vraag naar de wisselende aanbieding

 

Cafetaria Ten Beste

Predikherenstraat 2

10% korting op het totaalbedrag

 

Smart Studentdeals

Krijg bij de huur van een wasmachine een frituurpan cadeau! Klik hier en gebruik de actiecode UHSK17.

 

Korting op Studieboeken

Leden van de UHSK kunnen voordelig hun studieboeken bij ons bestellen. Door de samenwerking met Studystore is het mogelijk om deze boeken voordelig aan te bieden. De boeken zijn te bestellen via de webshop, die enkele weken voor het begin van het nieuwe blok online komt. Let wel op dat je ook eerst op de website inlogt. Ook enkele dagen in het nieuwe blok kan je nog boeken bestellen, mocht dit nodig zijn. Let dan wel op, hoe eerder je je boeken besteld hoe eerder je ze thuis hebt.

Indien je nog vragen hebt over de verkoop kun je altijd contact opnemen via info@uhsk.nl

Laatste nieuws

Historicidagen 2017

In augustus 2017 worden de Historicidagen georganiseerd: drie dagen vol met lezingen, debatten en workshops om de samenwerking tussen alle soorten (kunst)historici te bevorderen, de diversiteit en dynamiek van de historische praktijk te tonen en nieuwe inspiratie op te doen. Deel jouw expertise, project of passie en werk mee aan de inhoud van het programma. Stuur je voorstel in vóór 15 januari 2017. 

Waarom Historicidagen? 
Historici staan midden in de samenleving. Maar hoe goed kennen historici uit verschillende maatschappelijke domeinen elkaar? Om de samenwerking tussen alle soorten historici te bevorderen, nam
KNHG, de beroepsorganisatie van Nederlandse historici, het initiatief tot de Historicidagen. Ook de UHSK helpt mee met het organiseren van de Historicidagen. 

Wat zijn de Historicidagen? 
De Historicidagen zijn een driejaarlijks terugkerende ontmoeting in de ruimste zin van het woord: markt, beurs, arena, congres. Hier vind je een staalkaart van het historisch bedrijf en kan je meepraten over de frontlijnen en uitdagingen in het actuele historische debat.

Voor wie zijn de Historicidagen?
De Historicidagen staan open voor allen die beroepsmatig met het verleden bezig zijn: docenten, studenten, medewerkers van archieven, musea en andere erfgoedinstellingen, zelfstandig ondernemers, onderzoekers en andere historische professionals. 

Werk mee aan het programma van de Historicidagen 2017
Het programma van de Historicidagen biedt een breed scala aan plenaire lezingen, presentaties, debatten, manifestaties en voorstellingen. Daarnaast is er ruimte voor een groot aantal parallelsessies (2 uur) waarin historici hun eigen werk kunnen presenteren.

Deel je expertise, projecten, ideeën of vragen en stuur vóór 15 januari 2017 een voorstel naar de Programmacommissie. Je kan een individueel paper indienen, maar je kan ook als groep of organisatie een idee voor een hele parallelsessie inzenden. Kijk voor de spelregels op de website.

Kosten
Bij early bird registratie vóór 15 mei 2017 is de toegangsprijs voor de Historicidagen €100, voor studenten/promovendi €50, inclusief koffie, thee, lunch en een feestelijke avond met muziek. Na 15 mei 2017 zijn de toegangsprijzen respectievelijk €130 en €80.

KNHG-leden krijgen korting: bij registratie voor 15 mei 2017 is de toegangsprijs €80; voor studenten/promovendi leden €35. Na 15 mei 2017 betalen KNHG-leden respectievelijk €110; studenten €65.

Vragen? Aarzel niet contact op te nemen met Marijke Huisman, projectsecretaris Historicidagen, marijke.huisman@huygens.knaw.nl 

 

Klik hier voor de website van de Historicidagen.

Lees meer >
09-05-2017

Advertentie