Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

Korting met Ledenpas


De UHSK ledenpas biedt allerlei voordelen in de stad. Zo krijg je natuurlijk korting op je studieboeken maar ook op verschillende activiteiten in de stad. De Acquisitiecommissie is het hele jaar bezig de voordelen uit te breiden, houd dus de site goed in de gaten om de nieuwste acties te ontdekken!

 

Heb je nog geen pas? Kom dan snel naar de kamer!

 

Hieronder kun je zien op welke plekken in Utrecht je met je pas korting kunt krijgen.

 

 

Dress Me Clothing 
Singeldwarsstraat 40
Leden krijgen 10% korting op het bedrukken van commissiekleding.

 

Eetcafé de Vingerhoed

Donkere Gaard 11

Leden krijgen op woensdag korting op de volgende producten:

- Bier: €2,00 in plaats van €2,50

- Wijn: €2,50 in plaats van €3,50

- Speciaalbieren op de tap: €3,00 in plaats van de gebruikelijke prijs (wisselend per merk)

- Daghap: €10,00 in plaats van 12,00

 

Schoenmakerij het Twijntje
Twijnstraat 11

Leden krijgen 15% korting op het totaalbedrag.

 

Kantoorvakhandel Lorjé
Neude 10
Leden krijgen 10% korting op het totaalbedrag.

 

Poolcafé 't Hart:
Ganzenmarkt 16B
- Per groep vanaf 6 personen de mogelijkheid om twee of drie uur te poolen en onbeperkt te drinken bier, wijn en fris te drinken voor respectievelijk 12,50 p.p. of 17,50 p.p..
- Je moet altijd vooraf reserveren als je wil gaan poolen. 
- Doordeweeks worden er na 21.00 geen reserveringen meer aangenomen.
- In het weekend worden er na 19.00 geen reserveringen meer aangenomen.
- In het weekend is de uiterste begintijd om te gaan poolen 19.00.
- Er kan tot een kwartier voor het einde van het arrangement gebruik gemaakt worden van het onbeperkt drinken.

 

Bar Beton

Korte Jansstraat 17 -19

Voor de lekkerste koffie, thee en muffins kan men bij Bar Beton terecht. Leden krijgen 10% korting op het totaal bedrag. Let wel op: de korting geld alleen bij Bar Beton Café.

 

Tall Tech

Leden krijgen €20,- korting op een complete laptop-reparatie. In plaats van €50,- kost deze nu nog maar €30,-.

 

Pampalini Lunchroom

Wittevrouwenstraat 14

Vraag naar de wisselende aanbieding

 

Cafetaria Ten Beste

Predikherenstraat 2

10% korting op het totaalbedrag

 

Smart Studentdeals

Krijg bij de huur van een wasmachine een frituurpan cadeau! Klik hier en gebruik de actiecode UHSK17.

 

Korting op Studieboeken

Leden van de UHSK kunnen voordelig hun studieboeken bij ons bestellen. Door de samenwerking met Studystore is het mogelijk om deze boeken voordelig aan te bieden. De boeken zijn te bestellen via de webshop, die enkele weken voor het begin van het nieuwe blok online komt. Let wel op dat je ook eerst op de website inlogt. Ook enkele dagen in het nieuwe blok kan je nog boeken bestellen, mocht dit nodig zijn. Let dan wel op, hoe eerder je je boeken besteld hoe eerder je ze thuis hebt.

Indien je nog vragen hebt over de verkoop kun je altijd contact opnemen via info@uhsk.nl

Laatste nieuws

Ledenkorting theatervoorstelling over de ‘founding fathers’ van Nederland

 In 2018 is het precies 450 jaar geleden dat de Tachtigjarige Oorlog begon. Theatergroep Aluin speelt aan de vooravond van dit herdenkingsjaar de voorstelling: ‘1609 Staakt het vuren’. Het is de eerste keer dat er theater wordt gemaakt over deze belangrijke periode in de Nederlandse ontstaansgeschiedenis. De meeslepende geschiedenisthriller gaat op 22 december in première in Theater Kikker in Utrecht. 

De dynamische voorstelling van Aluin gaat over de helden van de opstand tegen Spanje: legerleider Maurits en staatsman Johan Van Oldenbarnevelt. ‘1609 Staakt het vuren’ zoomt in op de wapenstilstand van 1609 tot 1621 tussen Nederland en Spanje. De rust op het slagveld is het startsein voor grote onrust binnen de muren van de republiek der zeven verenigde Nederlanden. De hoofdrolspelers komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Wie trekt aan het langste eind? 

Schrijver Erik Snel vond het hoog tijd voor een theatertekst over de ontstaansgeschiedenis van Nederland: “We kennen onze eigen geschiedenis niet. Wie waren onze ‘founding fathers’ ? Waar refereert Mark Rutte aan als hij zegt dat hij “naar de sfeer van de Gouden Eeuw terug wil”? We hebben verhalen nodig om de geschiedenis in ons bewustzijn te krijgen. Juist nu, in tijden dat er veel rumoer is over identiteit en de zwarte bladzijdes uit onze geschiedenis, is het van belang om te weten hoe het precies in het verleden gegaan is.” 

Met veel humor, enthousiasme en verbazing brengen de jonge acteurs van Aluin de geschiedenis tot leven. ‘1609 Staakt het vuren’ speelt van 21 december tot en met 30 december in Theater Kikker in Utrecht. 

Met de UHSK hebben wij de mogelijkheid om gebruik te maken van een groepsactie die Aluin speciaal voor ons in het leven heeft geroepen. Als wij met een groep van minimaal 10 personen gaan, betalen wij slechts 14 euro voor een kaartje. Mocht je hier interesse in hebben, mail ons dan op info@uhsk.nl en vermeldt hierbij in ieder geval je naam. 

Lees meer >
29-11-2017

Advertentie