Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

Aanzet


Historisch Tijdschrift Aanzet is hét podium voor de scripties en papers van Utrechtse geschiedenisstudenten. De redactie begeleidt studenten bij het omschrijven van hun stukken naar tijdschrift- of webartikelen en houdt zich bijvoorbeeld bezig met het schrijven van recensies van allerlei geschiedkundige noemenswaardigheden. Ook wordt er voor elk nummer een interview afgenomen met een docent van het Departement Geschiedenis. ​

 

De Aanzet is altijd opzoek naar kopij. Heb jij een scriptie of essay geschreven met een origineel onderwerp, nieuwe kijk op de zaken of een interessante theorie waar je trots op bent? Wil je deze delen met de buitenwereld in de vorm van een populair-wetenschappelijk artikel? Mail je scriptie dan naar redactieaanzet@uhsk.nl, Voorwaarde is wel dat ze beoordeeld is met een 7,5 of hoger. 

 

Redactie:

Rogier van der Heijden (hoofdredactie)
Marian van der Pluijm (eindredactie)
Larissa Biemond
Marijne Boland
Michiel Bron
Daan Elling
Suzanne Friskes
Hidde Goedhart
Bart van Holsteijn (webredactie)
Nick van der Horst (beeldredactie)
Martijn van der Meer
Hanneke Roodbeen

 
 
 

Contact:
redactieaanzet@uhsk.nl

 

 

Laatste nieuws

Bekendmaking Docentenprijs 2018

Vorige week werden de winnaars van de Docentenprijzen bekendgemaakt op de Onderwijsparade van Utrecht University. Van de zeventien voorgedragen docenten behoorde onze dr. Saskia Stevens tot één van de drie genomineerden. Helaas mocht ze de prijs niet in de wacht slepen, maar dat neemt niet weg dat wij haar alsnog van harte feliciteren met deze ongekende prestatie. Voor ons is zij absoluut de winnaar! Waarom wij dat vonden? Dat blijkt uit het filmpje dat gemaakt werd voor de voordacht, wat hier te zien is!

Lees meer >
13-03-2018

Advertentie