Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

UHSK-bibliotheek


De mooiste boeken die we gedurende ons lange bestaan hebben vergaard zijn beschikbaar op de UHSK-kamer. Bekende uitgaves van (voormalig) docenten, historische bestsellers en boeken van de legendes van de geschiedwetenschap, het staat er allemaal tussen. De oudste en kwetsbaarste boeken zijn in te zien op de UHSK-kamer, maar de meeste boeken zijn te leen!

 

Hoe werkt dit?

Door te mailen of te bellen naar de UHSK kan je vragen of een boek beschikbaar is. Op de UHSK-kamer wordt bijgehouden wie welke boeken in leen heeft.
Een boek kan voor 4 weken geleend worden, maar in overleg met het bestuur van de UHSK kan de leentermijn worden verlengd.
Bij verlies of ernstige beschadiging dient de lener het boek te vergoeden.

 

Klik hier voor de boekenlijst.

Laatste nieuws

Bekendmaking Docentenprijs 2018

Vorige week werden de winnaars van de Docentenprijzen bekendgemaakt op de Onderwijsparade van Utrecht University. Van de zeventien voorgedragen docenten behoorde onze dr. Saskia Stevens tot één van de drie genomineerden. Helaas mocht ze de prijs niet in de wacht slepen, maar dat neemt niet weg dat wij haar alsnog van harte feliciteren met deze ongekende prestatie. Voor ons is zij absoluut de winnaar! Waarom wij dat vonden? Dat blijkt uit het filmpje dat gemaakt werd voor de voordacht, wat hier te zien is!

Lees meer >
13-03-2018

Advertentie