Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

Steunlid worden


AANMELDFORMULIER

Steunlid worden

Steunlidmaatschap UHSK
Sinds het studiejaar 2015-2016 is mogelijk om steunlid te worden van de UHSK. Als steunlid steun je de Utrechtse Historische Studentenkring jaarlijks met een bedrag van 10, 20 of 50 euro per jaar. Met dat bedrag worden activiteiten georganiseerd. Het lidmaatschap zal lopen per kalenderjaar en daarom zal het gesteunde bedrag jaarlijks worden afgeschreven in de maand januari. Opzegging van het steunlidmaatschap geschiedt door schriftelijke kennisgeving aan de UHSK vóór 1 januari. Opzeggingen na 1 januari gaan pas het jaar daarop in. Restituties worden na die datum niet verstrekt. Na opzegging wordt de machtiging ingetrokken en vinden er geen afschrijvingen meer plaats.
 
Machtiging steunbedrag voor de UHSK
Ondergetekende wordt steunlid van de Utrechtse Historische Studentenkring (UHSK) en verleent hierbij tot wederopzegging machtiging aan de UHSK om jaarlijks het hieronder aangegeven steunbedrag van zijn/haar bankrekening af te schrijven.

Bedrag *

Voorletters en achternaam *

Roepnaam *

Straat en huisnummer *

Postcode *

Plaats *

Telefoonnr. *

Geboortedatum *

Email adres *

IBAN *

Ja, ik accepteer de voorwaarden
Ja, Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief
Ja, Ik ontvang graag de alumni nieuwsbrief
CAPTCHA Image

Voer code in *

* Verplicht in te vullen velden

Nieuwsoverzicht

Historicidagen 2017

In augustus 2017 worden de Historicidagen georganiseerd: drie dagen vol met lezingen, debatten en workshops om de samenwerking tussen alle soorten (kunst)historici te bevorderen, de diversiteit en dynamiek van de historische praktijk te tonen en nieuwe inspiratie op te doen. Deel jouw expertise, project of passie en werk mee aan de inhoud van het programma. Stuur je voorstel in vóór 15 januari 2017. 

Waarom Historicidagen? 
Historici staan midden in de samenleving. Maar hoe goed kennen historici uit verschillende maatschappelijke domeinen elkaar? Om de samenwerking tussen alle soorten historici te bevorderen, nam
KNHG, de beroepsorganisatie van Nederlandse historici, het initiatief tot de Historicidagen. Ook de UHSK helpt mee met het organiseren van de Historicidagen. 

Wat zijn de Historicidagen? 
De Historicidagen zijn een driejaarlijks terugkerende ontmoeting in de ruimste zin van het woord: markt, beurs, arena, congres. Hier vind je een staalkaart van het historisch bedrijf en kan je meepraten over de frontlijnen en uitdagingen in het actuele historische debat.

Voor wie zijn de Historicidagen?
De Historicidagen staan open voor allen die beroepsmatig met het verleden bezig zijn: docenten, studenten, medewerkers van archieven, musea en andere erfgoedinstellingen, zelfstandig ondernemers, onderzoekers en andere historische professionals. 

Werk mee aan het programma van de Historicidagen 2017
Het programma van de Historicidagen biedt een breed scala aan plenaire lezingen, presentaties, debatten, manifestaties en voorstellingen. Daarnaast is er ruimte voor een groot aantal parallelsessies (2 uur) waarin historici hun eigen werk kunnen presenteren.

Deel je expertise, projecten, ideeën of vragen en stuur vóór 15 januari 2017 een voorstel naar de Programmacommissie. Je kan een individueel paper indienen, maar je kan ook als groep of organisatie een idee voor een hele parallelsessie inzenden. Kijk voor de spelregels op de website.

Kosten
Bij early bird registratie vóór 15 mei 2017 is de toegangsprijs voor de Historicidagen €100, voor studenten/promovendi €50, inclusief koffie, thee, lunch en een feestelijke avond met muziek. Na 15 mei 2017 zijn de toegangsprijzen respectievelijk €130 en €80.

KNHG-leden krijgen korting: bij registratie voor 15 mei 2017 is de toegangsprijs €80; voor studenten/promovendi leden €35. Na 15 mei 2017 betalen KNHG-leden respectievelijk €110; studenten €65.

Vragen? Aarzel niet contact op te nemen met Marijke Huisman, projectsecretaris Historicidagen, marijke.huisman@huygens.knaw.nl 

 

Klik hier voor de website van de Historicidagen.

Lees meer >
28-06-2017

Advertentie