Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

Steunlid worden


AANMELDFORMULIER

Steunlid worden

Steunlidmaatschap UHSK
Sinds het studiejaar 2015-2016 is mogelijk om steunlid te worden van de UHSK. Als steunlid steun je de Utrechtse Historische Studentenkring jaarlijks met een bedrag van 10, 20 of 50 euro per jaar. Met dat bedrag worden activiteiten georganiseerd. Het lidmaatschap zal lopen per kalenderjaar en daarom zal het gesteunde bedrag jaarlijks worden afgeschreven in de maand januari. Opzegging van het steunlidmaatschap geschiedt door schriftelijke kennisgeving aan de UHSK vóór 1 januari. Opzeggingen na 1 januari gaan pas het jaar daarop in. Restituties worden na die datum niet verstrekt. Na opzegging wordt de machtiging ingetrokken en vinden er geen afschrijvingen meer plaats.
 
Machtiging steunbedrag voor de UHSK
Ondergetekende wordt steunlid van de Utrechtse Historische Studentenkring (UHSK) en verleent hierbij tot wederopzegging machtiging aan de UHSK om jaarlijks het hieronder aangegeven steunbedrag van zijn/haar bankrekening af te schrijven.

Bedrag *

Voorletters en achternaam *

Roepnaam *

Straat en huisnummer *

Postcode *

Plaats *

Telefoonnr. *

Geboortedatum *

Email adres *

IBAN *

Ja, ik accepteer de voorwaarden
Ja, Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief
Ja, Ik ontvang graag de alumni nieuwsbrief
CAPTCHA Image

Voer code in *

* Verplicht in te vullen velden

Nieuwsoverzicht

Bekendmaking Docentenprijs 2018

Vorige week werden de winnaars van de Docentenprijzen bekendgemaakt op de Onderwijsparade van Utrecht University. Van de zeventien voorgedragen docenten behoorde onze dr. Saskia Stevens tot één van de drie genomineerden. Helaas mocht ze de prijs niet in de wacht slepen, maar dat neemt niet weg dat wij haar alsnog van harte feliciteren met deze ongekende prestatie. Voor ons is zij absoluut de winnaar! Waarom wij dat vonden? Dat blijkt uit het filmpje dat gemaakt werd voor de voordacht, wat hier te zien is!

Lees meer >
13-03-2018

Advertentie