Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

UHSK-gadgets


 

Alle producten zijn verkrijgbaar op de UHSK-kamer, drift 21, k.1.06. 

 

 

 

UHSK-USB stick: €4,- Je bent natuurlijk een belangrijke student en je hebt veel gegevens die je mee moet nemen. Denk aan je CV of je visitekaartje. Alles gaat tegenwoordig digitaal, dus met dit gadget ben jij helemaal bij de tijd en heb je altijd alles bij je . Koop nu je unieke UHSK USB-stick voor maar 4 euro!

 

 

 

 

UHSK-bel: €3,- 

Ben je ook al zo vaak te laat in college aangekomen door te trage fietsers die maar niet aan de kant willen gaan? Ben je het om alle mensen heen slalommen op de drift ook zo zat? Dan is de nieuwe UHSK- gadget ideaal voor jou! Kom dus snel je eigen UHSK- fietsbel kopen op de kamer!

 

 

 

 

 

UHSK-das€11,-

Wil jij er ook graag mooi uitzien wanneer je in pak rondloopt? En heb je nooit genoeg dassen? Snel nu naar de UHSK-kamer om de enige echte UHSK-das te bemachtigen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UHSK-aansteker€0,50,-

Koop nu je UHSK aanstekers de UHSK- kamer. Voor slechts 50 cent heb je dit legendarische UHSK object in je bezit!

Laatste nieuws

Bekendmaking Docentenprijs 2018

Vorige week werden de winnaars van de Docentenprijzen bekendgemaakt op de Onderwijsparade van Utrecht University. Van de zeventien voorgedragen docenten behoorde onze dr. Saskia Stevens tot één van de drie genomineerden. Helaas mocht ze de prijs niet in de wacht slepen, maar dat neemt niet weg dat wij haar alsnog van harte feliciteren met deze ongekende prestatie. Voor ons is zij absoluut de winnaar! Waarom wij dat vonden? Dat blijkt uit het filmpje dat gemaakt werd voor de voordacht, wat hier te zien is!

Lees meer >
13-03-2018

Advertentie