Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

UHSK-documentatie


Alle producten zijn verkrijgbaar op de UHSK-kamer, drift 21, k.1.06. 

 

Verbonden door geschiedenis:  €7,00,-


‘’UHSK, verbonden door geschiedenis’’ gaat over de geschiedenis van deze vereniging en is gemaakt in het kader van het 17de lustrum van de UHSK. De documentaire vertelt een korte geschiedenis van de studievereniging; over marxisten, excursies en vriendschappen. Interviews met o.a.; Marietje van Winter, Hermann von der Dunk, Susien en Wim Lenselink, Maarten Prak en Matthias Jorissen

   

   

  

   

 

 

Tijdreis:  €15,-

Almanak ter gelegenheid van het zestiende lustrum van de Utrechtse Historische Studenten Kring. Vanaf 1926 tot en met 2006! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fata Morgana: €15,-

Een jaarboek van de Utrechtse Historische Studentenkring ter gelegenheid van haar vijfentachtig jarig bestaan. Vanaf 1926 tot en met 2011!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delirium: €15,-

Met trots presenteert de Almanakcommissie ‘Delirium’, de UHSK-Almanak voor het 18e lustrum. Maandenlang heeft de Almanakcommissie hard gewerkt om de mooiste verhalen en de meest hilarische anekdotes van de afgelopen vijf UHSK-jaren te verzamelen. Deze zoektocht is op delirische wijze vastgelegd in een spectaculaire almanak die over een maand gepresenteerd wordt tijdens de lustrumweek. Op de diesborrel op 2 maart in De Vingerhoed zal de almanak gepresenteerd worden, maar om zeker te zijn van een almanak kan je er nu al één reserveren: klik hier voor meer informatie!

 

Laatste nieuws

Advertentie