Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

WELKOM BIJ DE UTRECHTSE HISTORISCHE STUDENTENKRING

Welkom op de website van de studievereniging van de opleiding geschiedenis aan de Universiteit Utrecht. Hier kunt u alles te weten komen over de UHSK; de activiteiten, zijn geschiedenis, de statuten en alle andere relevante informatie. Als u de beschikking heeft over een inlogaccount kunt u tevens inzage krijgen in ons fotoarchief, notulen van de Algemene Ledenvergadering en de stuurgroep. Ook is het mogelijk om in bepaalde weken uw studieboeken met korting te bestellen! Klik hier om een account aan te maken.

 

NIEUWS

 

Beste leden,

 

Hoewel sommigen van jullie nog tentamens voor de boeg hebben en anderen aan het genieten zijn van hun vrijheid is het alweer tijd om boeken te bestellen voor blok 2! Klik dus snel op het gele vakje met 'STUDIEBOEKEN BESTELLEN BLOK2? Klik hier!' en besteld je boeken met onze ledenkorting!

 

Groetjes,

 

Het bestuur

 

LEES MEER

Beste leden,

 

Zoals velen van jullie al hebbenn gehoord is de UHSK dit jaar begonnen met UHSK-Couchsurfing. Met UHSK-Couchsurfing probeert de UHSK het voor leden zonder kamer in Utrecht haalbaarder te maken om naar nachtelijke UHSK-activiteiten, zoals Fecofeesten, te komen. Leden die een slaapplek zoeken sturen ons een mailtje, waarna wij in een afgesloten Facebookgroep met alle aanbieders van slaapplekken vragen of er een slaapplek vrij is.

 

Het project loopt tot nu toe goed en we hebben al een aantal leden aan een slaapplek kunnen helpen. We zijn echter wel op zoek naar meer aanbieders van slaapplekken! Deelname is volledig op vrijblijvende basis en dus zonder verplichtingen. Het enige wat wij doen is jou in een Facebookgroep zetten en je berichten als iemand een slaapplek zoekt. Ben jij de barmhartige Samaritaan die wij zoeken en lijkt het jou mooi om je mede-UHSK’ers aan een slaapplek te helpen? Stuur ons dan een mail op info@uhsk.nl en dan zetten wij je in de Couchsurfing-Facebookgroep.

 

Groetjes,

 

Het bestuur 

LEES MEER

De Beeldcommissie begint het nieuwe jaar met een voortvarend initiatief. Waar het aanvragen van posters of fotografen voor evenementen van de UHSK eerder nog via een papieren document verliep, is het nu ook mogelijk om online je aanvraag in te dienen! Via deze route kan de BeCo nog sneller aanvragen verwerken en zal de promotie van commissies voor evenementen soepeler verlopen. 

 

De link vind je door in te loggen en onder de kop 'Leden' bij het subkopje 'Documenten' te kijken. 

 

LEES MEER

Het Coachproject is een project georganiseerd door de alumnicommissie. Het project houdt in dat een student een jaar wordt gekoppeld aan alumni van zijn of haar keuze om zo met elkaar af te spreken. Deze alumni komen van alle hoeken van de arbeidsmarkt, van promovendi tot journalisten. Het is de ultieme kans voor een student om meer kennis te vergaren over onder andere een toekomstige carrière, stages en de werkvloer. Daarnaast is het een leuke manier voor de alumni om te leren coachen en hun kennis te delen. Na de eerste bijeenkomst waar de studenten en alumni elkaar ontmoeten, houden ze zelfstandig contact om zo advies te krijgen en afspraken te maken. Het project neemt de duur van een collegejaar in. De alumnicommissie organiseert ook een evaluatiebijeenkomst en een gezellige afsluitende borrel aan het einde van het project. 

LEES MEER
Vandaag op de UHSK-kamer

Naam: Kelly Hogervorst

Commissaris Extern

AGENDA

Hieronder vindt u een overzicht van activiteiten die de UHSK in de nabije toekomst organiseert. Dit loopt uiteen van borrels, lezingen, feesten tot en met excursies. Klik voor meer informatie op de activiteit zelf. Voor externe activiteiten: klik hier

Bekijk de hele agenda

CONTACT

Postadres

Drift 6

3512 BS Utrecht

Telefoon: 030-2536449

Rekeningnummer / IBAN:

NL39 INGB 0005 3603 14

Bezoekadres

Drift 21 (k. 1.06)
3512 BR Utrecht
Telefoon: 030-2536449
Email: info@uhsk.nl

 

 

VRAAG / OPMERKING?

Naam

Telefoonnr.

Email adres

Vraag

CAPTCHA Image

Voer code in

LOCATIE