Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

Nieuws


Kleine Reis Antwerpen

datum: 17-10-2016

Zoals jullie inmiddels weten gaan we met de Kleine Reis naar Antwerpen! We gaan deze prachtige stad bezoeken van 18 t/m 20 november. We vertrekken op vrijdagmiddag om 16:00 en op zondagmiddag rijden we op dezelfde tijd terug. De kosten van de reis bedragen 75 euro.

Op 28 oktober kun je je vanaf 10:00 inschrijven op de UHSK-kamer. Daarnaast kun je nog één iemand anders inschrijven. Er is plek voor 50 mensen, waarvan 22 plekken worden vrijgehouden voor eerstejaars. Wees er dus snel bij, want vol=vol!
We zien jullie graag terug op de 28e!

Groetjes,
De ExCom

Nieuwsoverzicht

Studenten en alumni, meld jullie aan voor de UHSK Alumnidag!

Op 4 juni zal de alumnidag van de UHSK plaatsvinden. De dag zal in het teken staan van 'Grenzen' en begint om 10:00 met een ontvangst met koffie en thee in Drift 21. Om 10:30 zullen we ons verplaatsen naar de Sweelinckzaal, waar de heer Jürgens een lezing zal houden. Hanco Jürgens studeerde zelf ook geschiedenis in Utrecht voordat hij zich aan de Universiteit van Amsterdam vestigde als docent en onderzoeker voor het Instituut voor Duitslandstudies. In opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken schreef hij een in samenwerking met onder andere Henk van Houtum en Mark Eker het interdisciplinaire boek 'Grensland' over het Nederlandse grenslandschap en haar toekomst. In zijn lezing zal hij ingaan op de ontstaansgeschiedenis van het boek en de uitkomsten van zijn onderzoek. Na afloop van de lezing is er ruimte voor vragen.

Om 12:00 zullen we aan de lunch beginnen, welke om 13:00 afgelopen zal zijn. Daarna zullen we beginnen aan het leukste gedeelte van de dag. We zullen namelijk een rondvaart langs de Utrechtse Forten maken. Geheel in stijl zal dit gebeuren in een boot. Tijdens de boottocht zal er worden verteld over de historie en het nut van deze forten. 

Na afloop van de boottocht zullen we om 16:00 beginnen aan een borrel waarbij er ruimschoots de gelegenheid is om na te praten. 
De kosten voor deze dag zijn 10 euro. Aanmelden kan door een mail te sturen naar alumnicommissie@uhsk.nl en het bovengenoemde bedrag over te maken naar de rekening van de UHSK: NL39 INGB 0005 3603 14.

Let op: er is een beperkt aantal plekken voor studenten beschikbaar. Mocht je mee willen, geef je dan snel op, want vol is vol!

Lees meer >
31-05-2016

Advertentie