Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

Nieuws


UHSK: Liftwedstrijd

datum: 01-10-2016

Het jaar is pas net begonnen maar het eerste uitstapje naar het buitenland staat alweer voor de deur! Op 8 oktober zal de UHSK gaan liften naar een nog onbekende bestemming. Ga die duimen maar vast trainen want de competitie is fel! Wanneer iedereen is aangekomen op plaats van bestemming kunnen we genieten van alle gekke verhalen en het lokale nachtleven gaan ontdekken. Op 9 oktober kan iedereen heerlijk uitrusten en zal de UHSK jullie weer veilig thuisbrengen. 
Vanaf maandag 19 september 10.00 kan je je in teams van twee opgeven op de UHSK-kamer, Dit moeten gemengde koppels of man-man koppels zijn. Er is slechts plek voor 14 koppels, waarvan 7 teamplekken gereserveerd zijn voor eerstejaars (dit mag ook een eerstejaars met een ouderejaars zijn). Wacht dus niet te lang! De prijs bedraagt €45 per persoon.


Praktische informatie:
Prijs: €45
Start inschrijving: maandag 19 september 10.00
Datum: 8 en 9 oktober
Bestemming: Onbekend!

________________________________________

The year has just begun, but we’re already getting ready for the first trip abroad! On 8 October the UHSK will hitchhike to an unknown destination. Start training your thumbs because the competition is fierce! When everyone has arrived at the destination, we can exchange all our crazy stories and enjoy the local nightlife. On October 9 anyone can rest while the UHSK will bring you home safely.
From Monday September 19 at 10:00 you can sign up in teams of two at the UHSK room, these must be mixed couples or male-male couples. There is only place for 14 couples, of which seven team spots are reserved for freshmen (this may also be a freshman with a senior). The price is € 45 per person.


Practical information:
Price: €45
Start sign up: Monday 19 September 10.00
Date: 8 and 9 October
Destination: Unknown!

Nieuwsoverzicht

Studenten en alumni, meld jullie aan voor de UHSK Alumnidag!

Op 4 juni zal de alumnidag van de UHSK plaatsvinden. De dag zal in het teken staan van 'Grenzen' en begint om 10:00 met een ontvangst met koffie en thee in Drift 21. Om 10:30 zullen we ons verplaatsen naar de Sweelinckzaal, waar de heer Jürgens een lezing zal houden. Hanco Jürgens studeerde zelf ook geschiedenis in Utrecht voordat hij zich aan de Universiteit van Amsterdam vestigde als docent en onderzoeker voor het Instituut voor Duitslandstudies. In opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken schreef hij een in samenwerking met onder andere Henk van Houtum en Mark Eker het interdisciplinaire boek 'Grensland' over het Nederlandse grenslandschap en haar toekomst. In zijn lezing zal hij ingaan op de ontstaansgeschiedenis van het boek en de uitkomsten van zijn onderzoek. Na afloop van de lezing is er ruimte voor vragen.

Om 12:00 zullen we aan de lunch beginnen, welke om 13:00 afgelopen zal zijn. Daarna zullen we beginnen aan het leukste gedeelte van de dag. We zullen namelijk een rondvaart langs de Utrechtse Forten maken. Geheel in stijl zal dit gebeuren in een boot. Tijdens de boottocht zal er worden verteld over de historie en het nut van deze forten. 

Na afloop van de boottocht zullen we om 16:00 beginnen aan een borrel waarbij er ruimschoots de gelegenheid is om na te praten. 
De kosten voor deze dag zijn 10 euro. Aanmelden kan door een mail te sturen naar alumnicommissie@uhsk.nl en het bovengenoemde bedrag over te maken naar de rekening van de UHSK: NL39 INGB 0005 3603 14.

Let op: er is een beperkt aantal plekken voor studenten beschikbaar. Mocht je mee willen, geef je dan snel op, want vol is vol!

Lees meer >
31-05-2016

Advertentie