Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

Nieuws


DoMiBo: Sint Maarten

datum: 31-10-2016

Sint maarten sint maarten
De koeien hebben staarten
De meisjes hebben rokjes aan
Daar komt sintmartinus aan

Op 11 november lopen kinderen ieder jaar langs de deuren om snoep te vragen. Zij vieren daarmee de feestdag van Martinus van Tours, een Romeinse soldaat die door zijn gulle giften nu als Sint-Maarten herinnerd wordt. Voor de stad Utrecht heeft Sint Maarten natuurlijk al helemaal een speciale betekenis. Zonder hem hadden we nooit ons prachtige stadswapen gehad!

Om iedereen de kans te geven om vrijdag langs de deuren te gaan vieren wij het leven van deze held op 10 november. Wij schenken niet de helft van onze mantel, maar we schenken wel bier aan de dorstige arme student. Jullie zijn allen van harte welkom vanaf 15:00 in de foyer van Kromme Nieuwegracht 20.

Nieuwsoverzicht

Stem voor de UHSK-docentprijs!

TIjdens de afsluiting van het academisch jaar op maandag 27 juni zal de UHSK-docentprijs worden uitgereikt. Deze illustere competitie wordt elk jaar gehouden waarbij de UbO drie genomineerden naar voren schuift. Dit jaar val te kiezen tussen Jacco Pekelder, Josine Blok en Rob Meens. Klik hier en breng uw stem uit.

Tijdens de jaarafsluiting zullen daarnaast een aantal nieuwe docenten zich presenteren, zullen een interessante stellingen over het onderwijs worden opgeworpen en zal er ruimte zijn voor discussie. Natuurlijk wordt deze dag afgesloten met een (gratis) buffet! Stuur vóór woensdag 15 juli een mail naar info@uhsk.nl om je in te schrijven. 

Lees meer >
15-06-2016

Advertentie