Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

Nieuws


UHSK: Gala!

datum: 14-01-2015

In de Diesweek is het weer tijd voor de leukste verjaardagsactiviteit van de UHSK: Het dies-gala. Een feest wat je, zoals altijd, zeker niet mag missen. Het thema dit jaar is ‘A Masquerade at the Capulets’.

We gaan zo'n 400 jaar terug in de tijd en jullie zijn vanavond uitgenodigd door de zeer welgestelde Lord Capulet. Om te vieren dat zijn kapitaal, ook dit jaar weer, is gegroeid, zal hij een gemaskerd bal geven op zijn persoonlijke pleziervaartuig: Boot 10. Zoals jullie van Lord Capulet zijn gewend zal aan alles worden gedacht. Zijn eigen klassieke muziekkorps zal jullie entree grandioos maken, zijn digitale dj-duo uw nacht onvergetelijk en zijn livreibediendes zullen uw oneindige dorst proberen te lessen.


Omdat Lord Capulet van gegoede afkomst is stelt hij niet alleen hoge eisen aan de voorzieningen maar ook aan de gasten. Dit betekent voor de heren dat zij hun smoking of rok uit de kast zullen moeten trekken. Van de dames wordt een chique jurk verwacht. Voor beiden geldt dat zonder masker er geen entree mogelijk is. Het mooiste paar zal daarnaast worden gekroond tot ‘Romeo en Julia’. Trek dus uw beste kleren uit de kast, doe uw masker op en laat u verleiden tot een avond met exorbitante luxe.  

U kunt vanaf 20 januari wekelijks op de dinsdagborrel een kaartje bemachtigen. We kijken uit naar een subliem feest waar iedereen van de partij is. 

 

Meer informatie:
‘A Masquerade at the Capulets’
O.D.Z. ‘Back in time with Shakespeare’
Datum: 4 maart 2015
Locatie: Partyboat 10 (Vertrekt vanaf de Ikea, over de precieze opstaplocatie volgt later meer info)
Tijd: 23:00 – 04:00

Kosten: €32.50 (aan de deur €35). Kaarten zijn ook te koop op de UHSK-kamer. Je kunt alleen contant betalen! Bier, wijn en fris zijn afgekocht.
Dresscode: 'Gemaskerd bal'

Nieuwsoverzicht

ProjectSix!

◣◥ When&where ◣◥

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
When: 28 may 2014

Where: Central Studios

Age: 18+

 

Growing to be the biggest student party in Utrecht, Project Six will be there for many years to come! Check out our amazing line-up and get your tickets fast!

◣◥ Tickets ◣◥
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Early Bird Ticket : €4,50 (online + €0,50)
Normal Ticket: €5,50 (online + €0,50)
Lazy Bird Ticket: €8,00

Tickets sale at
www.projectsixutrecht.nl or at your study associaton. Click here for more information.


◣◥ Line-Up ◣◥
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Ξ Shermanology
Ξ Paul Mayson
Ξ Chef'Special Soundsystem
Ξ Tom Ven

 

 

 

 

U.F.S.W. Alcmaeon
ECU '92
SV Perikles
SV Contact
V.U.G.S.
A-Eskwadraat

 

 

Lees meer >
03-05-2014
SPRING festival Utrecht

Tien dagen lang dans, theater en meer! Van 15 t/m 25 mei 2014 vindt SPRING plaats in Utrecht. SPRING programmeert  vernieuwende choreografen en theatermakers uit binnen- en buitenland. Met avontuurlijke voorstellingen in diverse theaters in Utrecht maar ook op onverwachte plekken in de binnenstad. Voor meer informatie: www.springutrecht.nl.

 

 

De voorstellingen die hieronder zijn uitgelicht zijn mogelijk interessant als geschiedenisstudent!

 

Ant Hampton & Tim Etchells – “Lest We See Where We Are”

Lest We See Where We Are is een reis naar het verleden én naar de toekomst. Aan het begin zit je aan het raam in een café op het Domplein met een aantal foto’s voor je neus. Terwijl je naar buiten kijkt neemt een stem in je hoofd(telefoon) je mee naar het verleden, en legt verbindingen tussen dat wat je door het raam ziet en wat je aantreft op de foto’s. Wat weten we over de afgelopen honderd jaar van deze plek? Wat is er hier vijfhonderd jaar geleden gebeurd? En de mensen die ons vanaf de foto’s aankijken: wat weten wij nu, wat zij toen nog niet wisten? En dan, plotseling, is het verleden voorbij en sta je buiten in die wereld, in het echt. Nu hoor je een andere stem, die hardop spreekt in een poging gedachten te formuleren over… de toekomst. Horen de mensen het ook? Gaan zij ervan uit dat jij verantwoordelijk bent voor deze gedachten? Zouden het ook daadwerkelijk jouw gedachten kunnen zijn? Door slim gebruik te maken van ingenieuze stereo-opnames en een eenvoudige ghettoblaster zet Ant Hampton een verbluffend lichamelijke ervaring neer, geïnspireerd door Utrecht.

 

Christophe Meierhans – “Some Use For Your Broken Claypots”

Hoe zou onze democratie eruitzien met andere wetten? Christophe Meierhans heeft daar zo zijn eigen ideeën over... In Some Use For Your Broken Claypots voert hij als gepassioneerde verkiezingskandidaat in een collegezaal campagne voor een radicale verandering van de democratische orde zoals we die nu kennen. Meierhans is voor een nieuwe grondwet en een nieuw kiessysteem. Hij wil een eind maken aan het aan de macht komen door verkiezingen – hij wil mensen juist met verkiezingen uit hun macht zetten. Net als de oude inwoners van Athene dat deden. Zij schreven tijdens volksbijeenkomsten op een scherf van een pot de naam van degene die volgens hen de stad moest verlaten. Meierhans gaat uit van dit klassieke systeem en bouwt aan een toekomstige democratie. 

 

 

 

Lees meer >
02-05-2014

Advertentie