Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

Nieuws


Verkiezingen faculteitsraad!

datum: 29-04-2014

In de week van 19 tot en met 23 mei kun je stemmen op één van de kandidaten voor de Faculteitsraad 2014-2015! De komende weken zullen zij zich aan jullie voorstellen en vertellen waarom zij in de Raad moeten. Stemmen is heel makkelijk: online met je SolisID. De twaalf studenten die uiteindelijk in de Raad komen, vertegenwoordigen ALLE studenten Geesteswetenschappen! Vind je goed onderwijs belangrijk, wil je dat de faculteit genoeg inspraak van studenten kent en wil je ook jouw stem laten horen? Maak dan gebruik van je stem! Nodig ook je vrienden uit, niets is tenslotte belangrijker dan een democratisch gekozen Raad waar alle Geesteswetenschappers achter staan!

Nieuwsoverzicht

Klik hier om boeken te bestellen!

Het einde van blok 3 nadert en blok 4 komt steeds dichterbij. Begin het blok goed door je boeken te bestellen in de webshop van de UHSK! Vanaf dit jaar is het mogelijk je boeken thuis te laten bezorgen, met als positief gevolg dat je deze enkele dagen eerder in huis kan hebben dan normaal. Als lid van de UHSK profiteer je bovendien van kortingen die tot de 30% kunnen lopen!

Ouderejaars die de boeken willen ophalen op de UHSK-kamer hebben tot en met maandag 24 maart de tijd om te bestellen. Voor hen die de boeken laten thuisbezorgen is de webshop langer open, namelijk tot zondag 6 april. Eerstejaars kunnen van de optie thuisbezorgen gebruik maken tot donderdag 17 april!

 

Om je boeken te bestellen dien je ingelogd te zijn! Ben je al ingelogt? Klik hier en bestel je boeken! Heb je al een account voor de nieuwe website maar nog geen bericht gehad? Je account is gewoon geactiveerd! 

 

Ben je je wachtwoord vergeten? Je kunt een nieuwe aanvragen door een mail te sturen naar info@uhsk.nl

 

Ben je de e-mail kwijt waar de link in stond om een account te maken? Mail info@uhsk.nl voor een nieuwe link!

 

Let wel; je account waarmee je inlogt op de UHSK-website is niet gekoppeld aan je account waarmee je inlogt in de webshop. 

 

 

Lees meer >
15-03-2014
Gala foto's!

Wil jij nog veel meer te gekke Gatsby Gala foto's zien? Klik hier voor het volledige album! Je moet hiervoor wel ingelogd zijn. Heb je al een account voor de nieuwe website aangevraagd maar nog geen bericht gehad? Je account is gewoon geactiveerd!

Ben je je wachtwoord vergeten? je kunt een nieuwe aanvragen door een mailtje te sturen naar info@uhsk.nl.

Ben je de e-mail kwijt waar de link in stond om een account aan te maken? Mail info@uhsk.nl voor een nieuwe link!

Lees meer >
14-03-2014

Advertentie