Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

Nieuws


UU App

datum: 21-05-2015
Help jij mee om een nieuwe app voor studenten te testen?
 
Je resultaten en roosters bekijken op je telefoon. Zou dat niet handig zijn?
 
De UU denkt van wel en daarom maken we een nieuwe app voor studenten.   Met de UUStudent-app kun je op een eenvoudige manier je cijfers en roosters te bekijken op je telefoon.
 
We nodigen een beperkt aantal GW-studenten uit om deze nieuwe cijfer en rooster-app te testen en ons feedback te geven over het gebruik ervan.
 
Ben je in het bezit van een Iphone of Android smartphone en vind je het leuk om de UUStudent-app uit te proberen en ons te laten weten wat je ervan vindt? Geef je dan op als tester door dit formulier in te vullen op www.uu.nl/apptest
 
Wees er snel bij want er is slechts een beperkt aantal testaccounts!

Nieuwsoverzicht

UHSK-kamer openingsweek!

Nadat jullie een hopelijk fantastische zomer hebben gehad zal het wellicht even wennen zijn om je weer onder te dompelen in het zware studentenleven. Maar naast colleges, boeken en essays staat gelukkig ook de UHSK weer op je te wachten! Naast de activiteiten van verschillende commissies en de wekelijkse borrel op dinsdagavond in de Stadsgenoot, kun je voor de nodige gezelligheid het hele jaar terecht op de UHSK-kamer (Drift 21, kamer 1.06). De eerste week van het collegejaar openen we dan ook feestelijk op de kamer, waar allerlei activiteiten plaatsvinden!

 

 

Dinsdag ben je tijdens en na de boekverkoop van harte welkom voor koffie, taart en een feestelijke opening van de kamer. Blijf na het Hofmanfeest dus niet brak in je bed liggen, maar kom langs voor de gebruikelijke gezelligheid! Op woensdag wordt er vanaf 13.00 uur lunch aangeboden. Bovendien zullen in onze geschiedenishuiskamer ’s middags de spelletjes klaarstaan. Speciaal voor eerstejaars staat de kamer donderdag in het teken van de studie Geschiedenis. Kom dus na het hoorcollege Moderne Geschiedenis vanaf 11.00 uur langs bij de UHSK, waar we met koffie en koekjes klaar zitten met allerlei informatie over de studie en de praktische zaken waarvoor je het hele jaar terecht kunt bij de UHSK. Vrijdag sluiten we de week af met een klassieker: de VrijdagMiddagBorrel ofwel VrijMiBo! We houden jullie op de hoogte, maar het belooft prachtig weer te worden en dus verwelkomen we jullie in het Griftpark om met elkaar te proosten op het weekend!

 

Alle tijden op een rijtje:

Dinsdag 2 september: 10.00-17.00 uur (UHSK-kamer)

Woensdag 3 september: lunch vanaf 13.00 uur, hele middag spelletjesmiddag (UHSK-kamer)

Donderdag 4 september: vanaf 11.00 uur studieinformatiedag (UHSK-kamer)

Vrijdag 5 september: VrijMiBo vanaf 14.00 uur (Griftpark)

PS: weet je nog niet waar het Griftprak is? Kom dan voor 14.00 uur naar de kamer om samen te fietsen!

Lees meer >
01-09-2014

Advertentie