Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

Nieuws


UHSK: Gala!

datum: 14-01-2015

In de Diesweek is het weer tijd voor de leukste verjaardagsactiviteit van de UHSK: Het dies-gala. Een feest wat je, zoals altijd, zeker niet mag missen. Het thema dit jaar is ‘A Masquerade at the Capulets’.

We gaan zo'n 400 jaar terug in de tijd en jullie zijn vanavond uitgenodigd door de zeer welgestelde Lord Capulet. Om te vieren dat zijn kapitaal, ook dit jaar weer, is gegroeid, zal hij een gemaskerd bal geven op zijn persoonlijke pleziervaartuig: Boot 10. Zoals jullie van Lord Capulet zijn gewend zal aan alles worden gedacht. Zijn eigen klassieke muziekkorps zal jullie entree grandioos maken, zijn digitale dj-duo uw nacht onvergetelijk en zijn livreibediendes zullen uw oneindige dorst proberen te lessen.


Omdat Lord Capulet van gegoede afkomst is stelt hij niet alleen hoge eisen aan de voorzieningen maar ook aan de gasten. Dit betekent voor de heren dat zij hun smoking of rok uit de kast zullen moeten trekken. Van de dames wordt een chique jurk verwacht. Voor beiden geldt dat zonder masker er geen entree mogelijk is. Het mooiste paar zal daarnaast worden gekroond tot ‘Romeo en Julia’. Trek dus uw beste kleren uit de kast, doe uw masker op en laat u verleiden tot een avond met exorbitante luxe.  

U kunt vanaf 20 januari wekelijks op de dinsdagborrel een kaartje bemachtigen. We kijken uit naar een subliem feest waar iedereen van de partij is. 

 

Meer informatie:
‘A Masquerade at the Capulets’
O.D.Z. ‘Back in time with Shakespeare’
Datum: 4 maart 2015
Locatie: Partyboat 10 (Vertrekt vanaf de Ikea, over de precieze opstaplocatie volgt later meer info)
Tijd: 23:00 – 04:00

Kosten: €32.50 (aan de deur €35). Kaarten zijn ook te koop op de UHSK-kamer. Je kunt alleen contant betalen! Bier, wijn en fris zijn afgekocht.
Dresscode: 'Gemaskerd bal'

Nieuwsoverzicht

Advertentie