Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

Nieuws


eFaqt

datum: 06-10-2015

Wil jij alles uit je studietijd halen?  Veel leuke dingen doen maar ook echt effectief studeren op de momenten dat dat nodig is?

Dan biedt de UHSK je de mogelijkheid om te studeren met de gratis online studytool eFaqt. Met deze tool:

  • Vind, maak en deel je de beste samenvattingen
  • Oefen je alvast je tentamens
  • Kan je de aantekeningen van alle andere studenten inzien

Als lid van de UHSK krijg je zelfs drie maanden gratis eFaqt Pro (t.w.v. 14,85) . Na deze periode kan je gratis gebruik blijven maken van eFaqt Basic.

Meld je nu aan: efaqt.com/uhsk

Wil je meer weten over eFaqt? Kijk op efaqt.com

Nieuwsoverzicht

Carrierecommissie: Profileringsbijeenkomst

Lieve allemaal,


Samen met het departement Geschiedenis organiseert de Carrièrecommissie op 4 juni een profileringsbijeenkomst. Hoe geven bepaalde keuzes die je tijdens je studie maakt richting aan het profiel waar je dadelijk mee afstudeert en wat betekent dit voor jouw toekomst? In tegenstelling tot eerdere berichten zal deze bijeenkomst niet alleen voor eerstejaarsstudenten interessant zijn, maar kunnen ook ouderejaars door de verandering van de opleiding nieuwe belangrijke informatie horen over hoe je jouw studieprogramma het beste kan invullen.

 
De bijeenkomst bestaat uit een plenair gedeelte dat van 15:00 uur tot ongeveer 16.15 uur zal duren. In dit gedeelte ligt de nadruk op het belang van profilering voor de arbeidsmarkt en voorlichting over de minoren (zowel binnen Geesteswetenschappen als daarbuiten). Niet alleen wordt hier informatie gegeven door het departement, ook studenten die een minor volgen of hebben gevolgd komen hier vertellen over hun ervaringen ermee. Denk aan een minor Journalistiek, B&O of Conflict Studies.

 Na een pauze volgen workshops over stage en studie in het buitenland, manieren om jouw profiel binnen je studie nog interessanter te maken.

 
Programma:

 15:00-16:00  uur      Voorlichtingsbijeenkomst over profilering en minoren (plenair), Drift 21, 0.32

16:00-16:15  uur      Koffie / theepauze

16:30-17:15  uur      Ronde 1 workshops: groep 1 Stage, groep 2 Buitenland

17:15-18:00  uur      Ronde 2 workshops: groep 1 Buitenland, groep 2 Stage

 Aanmelden voor deze middag kan via info@uhsk.nl of kom langs op de UHSK-kamer. Met name voor de workshops is aanmelden verplicht, want er is maar een beperkt aantal plaatsen per workshop.

 We hopen velen van jullie op 4 juni te zien!

 Departement Geschiedenis en de Carrièrecommissie

Lees meer >
04-06-2015

Advertentie