Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

Nieuws


Aanzet zoekt redactieleden

datum: 19-05-2016

Historisch Tijdschrift Aanzet, het tijdschrift van en voor Utrechtse geschiedenisstudenten is op zoek naar nieuwe redactieleden!

 

We zijn op zoek naar taalvaardige en gemotiveerde studenten geschiedenis, die komend collegejaar een zowel leerzame en inhoudelijke als sociale en gezellige uitdaging naast hun studie zoeken. Het maakt niet uit of je eerstejaars of masterstudent bent - iedereen is welkom om zich aan te melden.

 

Als redactielid begeleid je studenten met het omschrijven van hun paper of scriptie naar een populair-wetenschappelijk historisch artikel. Daarnaast verzorg je vaste rubrieken en recensies van historische publicaties, films of exposities. Een aantal redactieleden heeft bovendien nog andere taken, zoals de vormgeving van het blad of het bijhouden van de website. Als redacteur bij Aanzet doe je journalistieke ervaring op en help je studenten om naar aanleiding van eigen onderzoek te kunnen publiceren.

 

Ben jij een van de nieuwe redactietalenten voor Aanzet? Mail dan voor 26 mei a.s. een korte motivatie naar redactieaanzet@uhsk.nl. Op maandagavond 23 juni vinden de sollicitatiegesprekken plaats.

Nieuwsoverzicht

UHSK Kerstmarkt

De UHSK laat zich op de vroege avond van 16 december van zijn beste kant zien. De al zo gezellige vereniging voelt zich tijdens de kerstdagen simpelweg gedwongen om warmte, naastenliefde te verspreiden, fantastische prijzen uit te reiken en zich te bedwelmen met glühwein. Speciaal om al deze dingen te doen organiseert de UHSK een kerstmarkt: hier kan gegeten worden, op de minder bedeelden geproost worden en zullen lootjes worden verkocht voor een fantastische loterij met epische prijzen.

Een heus kerstsfeertje aan de Kromme Nieuwegracht, voelen jullie je al een beetje warm van binnen? Nog niet? Maar wisten jullie al dat alle opbrengsten van de avond naar een goed doel zullen gaan? Alle centjes van de verkochte kaarten voor de kerstmarkt en de lootjes van de loterij zullen worden overgemaakt naar Support Your Locals, een Utrechts project dat lokale daklozen ondersteunt. Houd deze pagina in de gaten voor sneak peeks van de te winnen prijzen!  

Een kaartje voor de kerstmarkt kost 7,50 euro. Hiervoor krijg je dus onder andere een heerlijke maaltijd, speciaal verzorgd door de Accie, en een heleboel drankjes, waaronder smakelijke glühwein van de Feco. Daarnaast geldt je toegangskaartje als een lot voor de loterij, maar je kan natuurlijk voor slechts 1 euro per lot je kansen vergroten. Haal je kaartje vanaf maandag 7 december op de UHSK-kamer. Wees er snel bij, want er is slechts plek voor 50 mensen aan de Kromme Nieuwegracht!

Datum: 16 december
Tijd: 16.00-20.00
Waar: De Foyer van KNG 20
Kosten: 7,50 euro (contant!)

Lees meer >
03-12-2015

Advertentie