Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

Nieuws


UHSK Boekenmarkt 22-24 maart

datum: 09-03-2016

Van 22 t/m 24 maart zal de UHSK haar boekencollectie weer voor een zacht prijsje van de hand doen. Op 22 maart wordt een hoek van de UHSK-kamer van 10:00 tot 17:00 omgetoverd tot een knus boekenmarktje. Op 19 en 20 januari staan we van 10:00 tot 15:00 in de hal van de Universiteitsbibliotheek Binnenstad, loop even langs, graai door boeken en kijk of je een paar pareltjes kan bemachtigen!

Nieuwsoverzicht

UHSK Kerstmarkt

De UHSK laat zich op de vroege avond van 16 december van zijn beste kant zien. De al zo gezellige vereniging voelt zich tijdens de kerstdagen simpelweg gedwongen om warmte, naastenliefde te verspreiden, fantastische prijzen uit te reiken en zich te bedwelmen met glühwein. Speciaal om al deze dingen te doen organiseert de UHSK een kerstmarkt: hier kan gegeten worden, op de minder bedeelden geproost worden en zullen lootjes worden verkocht voor een fantastische loterij met epische prijzen.

Een heus kerstsfeertje aan de Kromme Nieuwegracht, voelen jullie je al een beetje warm van binnen? Nog niet? Maar wisten jullie al dat alle opbrengsten van de avond naar een goed doel zullen gaan? Alle centjes van de verkochte kaarten voor de kerstmarkt en de lootjes van de loterij zullen worden overgemaakt naar Support Your Locals, een Utrechts project dat lokale daklozen ondersteunt. Houd deze pagina in de gaten voor sneak peeks van de te winnen prijzen!  

Een kaartje voor de kerstmarkt kost 7,50 euro. Hiervoor krijg je dus onder andere een heerlijke maaltijd, speciaal verzorgd door de Accie, en een heleboel drankjes, waaronder smakelijke glühwein van de Feco. Daarnaast geldt je toegangskaartje als een lot voor de loterij, maar je kan natuurlijk voor slechts 1 euro per lot je kansen vergroten. Haal je kaartje vanaf maandag 7 december op de UHSK-kamer. Wees er snel bij, want er is slechts plek voor 50 mensen aan de Kromme Nieuwegracht!

Datum: 16 december
Tijd: 16.00-20.00
Waar: De Foyer van KNG 20
Kosten: 7,50 euro (contant!)

Lees meer >
03-12-2015

Advertentie