Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

Nieuws


Almanak te koop op de kamer

datum: 09-03-2016

Na lang wachten is hij daar dan eindelijk: de lustrumalmanak! Na maandenlang hard werken om de mooiste verhalen, de beste foto’s en de meest hilarische anekdotes van de afgelopen vijf UHSK-jaren te verzamelen, presenteerde de Almanakcommissie op woensdag 2 maart vol trots de nieuwe Almanak. Tijdens de feestelijke borrel in café De Vingerhoed werd tijdens een speciaal programma het eerste exemplaar overhandigd aan onderwijsdirecteur Leen Dorsman, waarna de UHSK'ers hun persoonlijke exemplaar in ontvangst mochten nemen. 

Heb jij dit pareltje nog niet in je bezit? De almanak is te koop op de kamer van de UHSK voor slechts 15 euro!

Nieuwsoverzicht

UHSK Kerstmarkt

De UHSK laat zich op de vroege avond van 16 december van zijn beste kant zien. De al zo gezellige vereniging voelt zich tijdens de kerstdagen simpelweg gedwongen om warmte, naastenliefde te verspreiden, fantastische prijzen uit te reiken en zich te bedwelmen met glühwein. Speciaal om al deze dingen te doen organiseert de UHSK een kerstmarkt: hier kan gegeten worden, op de minder bedeelden geproost worden en zullen lootjes worden verkocht voor een fantastische loterij met epische prijzen.

Een heus kerstsfeertje aan de Kromme Nieuwegracht, voelen jullie je al een beetje warm van binnen? Nog niet? Maar wisten jullie al dat alle opbrengsten van de avond naar een goed doel zullen gaan? Alle centjes van de verkochte kaarten voor de kerstmarkt en de lootjes van de loterij zullen worden overgemaakt naar Support Your Locals, een Utrechts project dat lokale daklozen ondersteunt. Houd deze pagina in de gaten voor sneak peeks van de te winnen prijzen!  

Een kaartje voor de kerstmarkt kost 7,50 euro. Hiervoor krijg je dus onder andere een heerlijke maaltijd, speciaal verzorgd door de Accie, en een heleboel drankjes, waaronder smakelijke glühwein van de Feco. Daarnaast geldt je toegangskaartje als een lot voor de loterij, maar je kan natuurlijk voor slechts 1 euro per lot je kansen vergroten. Haal je kaartje vanaf maandag 7 december op de UHSK-kamer. Wees er snel bij, want er is slechts plek voor 50 mensen aan de Kromme Nieuwegracht!

Datum: 16 december
Tijd: 16.00-20.00
Waar: De Foyer van KNG 20
Kosten: 7,50 euro (contant!)

Lees meer >
03-12-2015

Advertentie