Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

Nieuws


Kleine Reis Antwerpen

datum: 17-10-2016

Zoals jullie inmiddels weten gaan we met de Kleine Reis naar Antwerpen! We gaan deze prachtige stad bezoeken van 18 t/m 20 november. We vertrekken op vrijdagmiddag om 16:00 en op zondagmiddag rijden we op dezelfde tijd terug. De kosten van de reis bedragen 75 euro.

Op 28 oktober kun je je vanaf 10:00 inschrijven op de UHSK-kamer. Daarnaast kun je nog één iemand anders inschrijven. Er is plek voor 50 mensen, waarvan 22 plekken worden vrijgehouden voor eerstejaars. Wees er dus snel bij, want vol=vol!
We zien jullie graag terug op de 28e!

Groetjes,
De ExCom

Nieuwsoverzicht

Lustrumfeest Trip to Wonderland

De lustrumweek mag dan voorbij zijn, de festiviteiten gaan nog het hele jaar door! Dit jaar viert niet alleen de UHSK, maar ook vijf andere Utrechtse studieverenigingen hun lustrum. Albion, Hucbald, SGS, Sticky, SV Contact en UHSK bundelen hun krachten en duiken samen door het konijnenhol Wonderland in. Alice en Lucy zullen je hier opwachten om je met de juiste speed richting het universum te lanceren. Regenbogen, eenhoorns en de Mad Hatter zullen je opwachten om helemaal loesoe in the sky met diamonds te gaan. 

Hier koop je een ticket, neem je de rit en gaan we op in rook. Hier krijg je niet de keuze om de rode of de blauwe pil te pakken. Hier krijg je ze allebei aangeleverd in een hersluitbaar zakje. Jouw verhaal eindigt in jouw (of een ander) bed maar even zul je in Wonderland vertoeven. Hier kijken we hoe diep konijnenholletjes gaan. Is dit het echte leven? Of is dit fantasie? De Hartenkoningin laat je aan een berg roosjes snuiven tot je zicht caleidoscopisch is.

Tijdens je Trip to Wonderland zal er Skittles Wodka te verkrijgen zijn aan de bar. Steek je tong uit, lik even hard aan die regenboog en proef de pot met goud.

♠ Line-up ♠
To be announced...

♧ Meer info ♧
Waar: de Helling
Wanneer: 16 Maart 
Tijd: 22:00 tot 4:00
Kosten: €4 VVK op de kamers, €5 aan de deur 

♚ Hoe kom ik daar? ♚
Van het padje af, richting het konijnenhol, sla bij Las Vegas links af, loop rechtdoor naar White Castle en negeer daarbij de grote rups bij de waterpijp. Na een halfvol of halfleeg kopje thee vervolg je de weg richting je auto. Dude, waar is deze gebleven? Don't worry, be happy, pluk onderweg een paddestoeltje en loop nog een rondje. We zien je vanzelf verschijnen!

Lees meer >
09-03-2016

Advertentie