Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

Nieuws


Aanzet zoekt redactieleden

datum: 19-05-2016

Historisch Tijdschrift Aanzet, het tijdschrift van en voor Utrechtse geschiedenisstudenten is op zoek naar nieuwe redactieleden!

 

We zijn op zoek naar taalvaardige en gemotiveerde studenten geschiedenis, die komend collegejaar een zowel leerzame en inhoudelijke als sociale en gezellige uitdaging naast hun studie zoeken. Het maakt niet uit of je eerstejaars of masterstudent bent - iedereen is welkom om zich aan te melden.

 

Als redactielid begeleid je studenten met het omschrijven van hun paper of scriptie naar een populair-wetenschappelijk historisch artikel. Daarnaast verzorg je vaste rubrieken en recensies van historische publicaties, films of exposities. Een aantal redactieleden heeft bovendien nog andere taken, zoals de vormgeving van het blad of het bijhouden van de website. Als redacteur bij Aanzet doe je journalistieke ervaring op en help je studenten om naar aanleiding van eigen onderzoek te kunnen publiceren.

 

Ben jij een van de nieuwe redactietalenten voor Aanzet? Mail dan voor 26 mei a.s. een korte motivatie naar redactieaanzet@uhsk.nl. Op maandagavond 23 juni vinden de sollicitatiegesprekken plaats.

Nieuwsoverzicht

Advertentie