Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login voor leden
email
password

Nieuws


Small Trip Antwerp

datum: 31-10-2016

Dear UHSK'ers,

As you will all know by now, the destination of the Small Trip will be Antwerpen! We will be visiting this beautiful city from November 18 until November 20. We leave on Friday afternoon at 16:00 and return on sunday at 16:00 as well. The trip will cost 75 euros.

The sign-ups open on oktober 28 at 10:00 in the UHSK-room. You are also allowed to sign in one other person. In total, there are 50 spots, of which twenty-two spots will be reserved for first year students. Be quick, full=full!
We hope to see you on the 28th!

Sincerely,
The ExCom

Nieuwsoverzicht

UHSK Ouderdag

De jaarlijkse UHSK ouderdag komt er weer aan! De Ouderdag is een speciaal georganiseerde dag waarop het voor de ouders mogelijk is om een kijkje te nemen in het leven van hun studerende zoon of dochter. Het programma bestaat uit een openingswoord in de Singelkerk, een college van één van onze docenten, een rondleiding door het historische centrum van Utrecht, een lunch en een afsluitende borrel.

Dwaal met je ouders door de stad, zit met je ouders in de collegebanken en drink vervolgens een drankje op de afsluitende borrel. Zo kunnen je ouders een beeld krijgen van wat jij nou eigenlijk in Utrecht uitspookt.

De Ouderdag zal plaatsvinden op vrijdag 20 mei 2016. De dag zal van 10.30 uur tot ongeveer 15.00 uur duren waarna de afsluitende borrel begint. Het volledige programma ontvang je van ons zodra wij een inschrijving van jou of je ouders hebben ontvangen. Het is voor de ouders/voogd mogelijk om zich met twee personen aan te melden en jij als student kan hier dan nog als derde persoon bij. Mocht je nu ook nog je oom/tante/oma/achternichtje mee willen nemen, dat kan natuurlijk. Wil je met meer dan twee komen, mail ons dan even. 

Aanmelden voor deze dag kan via ouderdagcommissie@uhsk.nl. Stuur uiterlijk vrijdag 29 april een mail met daarin de volgende gegevens:

- Naam deelnemer(s)
- Aantal deelnemers
- Telefoonnummer
- Adres, postcode en woonplaats

De kosten voor de Ouderdag, inclusief koffie en lunch, zullen €10,- per persoon bedragen. Dit geldt ook voor de deelnemende studenten. Gelieve dit bedrag voor vrijdag 6 mei over te maken naar IBAN NL39 INGB 0005 3603 14 ten name van Utrechtse Historische Studentenkring o.v.v. Ouderdag + uw naam. Let op dat u uw naam duidelijk vermeldt!

Mocht je nu een ouderejaarsstudent zijn wiens ouders nog nooit op de UHSK ouderdag zijn geweest en die wel heel graag een keer willen komen? Contacteer ons even om te vragen naar de mogelijkheden.

Lees meer >
13-04-2016

Advertentie