Voor een juiste weergave van de site dient u javascript in te schakelen
Login for members
email
password

Agenda


UBO: Exam training Ancient History

datum: 21/03/2018
tijd: 14:15
Exam training Ancient History

Exam season is almost here and that often means: stress and severe cases of procrastination. The UHSK Education Committee offers the ideal solution: an Exam Training!

The training will be given by Teiresias, the study association for ancient history. During the training for the exam the form of the exam will be reflected and extra tips how to prepare for the exam will be given too. This way you will have no stress during your exam week.

You don't have to sign up for this event and participation is free. We hope to see you there!

Date: March 21
Location: RUPPERT - A (Leuvenlaan, Uithof)
Time: 14:15 - 15:00 h
 
Read more >>
Argus: Literaire Avond
tuesday 10 apr 2018 

Lieve mensen, 
Pak uw pen en papier maar alvast in!

Dinsdag 10 april is het namelijk zover. Namens de Argus vindt op deze dag de jaarlijkse literaire avond weer plaats. Dit is een van de zeldzame momenten dat je als geschiedenisstudent je literaire kunsten kunt tonen. Tijdens je studie Geschiedenis ben je veel bezig met schrijven en wij als Argus vinden het belangrijk dat studenten dat aan het publiek kunnen laten zien. 
Voor tijdens deze avond nodigen wij geïnteresseerden van harte uit een stuk in te zenden en deze tijdens de avond voor te dragen. Dit stuk kan zelf voor de avond geschreven zijn, maar mag ook van een andere auteur zijn. Dit stuk kan in het Nederlands maar ook in het Engels voorgedragen worden.Let hierbij op het maximale woordenaantal van 500 woorden. Je bent natuurlijk ook van harte welkom op de avond zonder iets voor te dragen, gewoon als toeschouwer! 
Nog even wat praktische informatie: de inloop zal die avond zijn om 19.30 uur, de avond zelf duurt tot minstens 23.00 uur. Ben je geïnteresseerd in het voordragen van een stuk? Mail ons dan UITERLIJK 3 april je stuk naar argus.uhsk@gmail.com. 
Zoals het hoort op een literaire avond zullen wij ook een schrijver op locatie hebben die de avond extra kleur zal gaan geven. De naam van deze schrijver zal, samen met de locatie van het evenement, binnenkort onthuld worden! 

Wij hopen op veel mooie inzendingen en een leerzame avond op 10 april, waar we als geschiedenisstudenten trots op kunnen zijn. Komt dat zien!

Read more

Advertentie